LIVING COOKING

Το κλασικό bloody mary!


5 Απριλίου 2012

photo.jpg

Αν το βλέπετε πολύ κόκκινο και τρομάζετε, τολμήστε έστω μια φορά να το δοκιμάσετε! Για όσες ήδη το λατρεύετε, φτιάξτε το στο σπίτι σας πολύ εύκολα!

Υλικά:6 μεζούρες χυμό ντομάτας (ή V8 που υπάρχει στα supermarkets) 3 μεζούρες βότκα 1 μεζούρα χυμό λεμονιού 1 κ.γ. Worcestershire Sauce 4 σταγόνες Tabasco (ή δύο αν δεν το θέλετε καυτερό) αλάτι, πιπέριΕκτέλεση:Σε ένα μεγάλο φαρδύ ποτήρι ρίχνετε παγάκια ή θρυμματισμένο πάγο μέχρι την μέση. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, την Worcestershire Sauce, το ταμπάσκο και τη βότκα. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας) και στο τέλος ρίχνετε τον χυμό ντομάτας. Ανακατεύετε πολύ καλά και σερβίρετε με μια φέτα λεμονιού και ένα κλωναράκι σέλινου κατά προτίμηση.Tip: Για όσες θέλουν να παραμείνουν μακριά από αλκοολούχες ουσίες υπάρχει και η "αθώα" του εκδοχή χωρίς την βότκα - γνωστό ως Virgin Mary! Διαβάστε ακόμα:Δοκιμάστε το: Lollipop cocktails! Eλάτε για μια brandy daisy! Φτιάξτε tea punch λεμονιού
Google News logo

Ανακάλυψε εύκολες και νόστιμες συνταγές για κάθε μέρα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.