LIVING COOKING

Πλεξούδες με γαρίδες, ελιές και θυμάρι


13 Απριλίου 2012

photo1.jpg

Μια γευστική και αρωματική συνταγή.

Χρόνος μαγειρέματος 30 λεπτά.Υλικά για 4 άτομα1 πακέτο πλεξούδες ή φουσίλι 500 γραμμ. γαρίδες μεγάλες 10 Ελιές Καλαμών 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. θυμάρι φρέσκο Ξύσμα από 2 λεμόνια 4 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό Ελαιόλαδο Αλάτι -πιπέρι Εκτέλεση: Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία και τα στραγγίζετε. Παράλληλα καθαρίζετε τις γαρίδες από το κεφάλι και το κέλυφος. Ψιλοκόβετε το σκόρδο και το σοτάρετε σε ¼ του φλιτζ. λάδι. Προσθέτετε τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι. Αφήνετε για λίγο σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα και ρίχνετε το θυμάρι, τι ελιές και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύετε με τα βρασμένα ζυμαρικά και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε. Δείτε ακόμα:Παραδοσιακή σπανακόπιτα Γλυκό του κουταλιού λεμόνι
Google News logo

Ανακάλυψε εύκολες και νόστιμες συνταγές για κάθε μέρα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.