
Ένα δροσερό σπιτικό αναψυκτικό που θα κάνει πάταγο. Το σερβίρετε πάντα σε ένα διάφανο δοχείο με παγάκια και λάιμ.
Υλικά3 κούπες φρέσκιες φράουλες 1 κούπα ζάχαρη 3 κούπες νέρο 3 κούπες χυμό λεμονιού παγάκια για να σερβίρετε τη λεμονάδα σαςΕκτέλεση: Σε μια κατσαρόλα βράστε τις φράουλες με τη ζάχαρη, το χυμό των λεμονιών και το νερό ώσπου να το δείτε να συμπυκώνεται και οι φράουλες να αποκτούν ένα λευκό χρώμα.Στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα σε ένα σουρωτήρι για να βγει καθαρό χωρίς κουκούτσια κτλ.Η ροζ λεμονάδα σας είναι έτοιμη και ολόφρεσκια! Σερβίρεται όμως δροσερή. Γι' αυτό τοποθετήστε το σε κανάτα και προσθέστε τον πάγο θρυματισμένο. Διαβάστε ακόμα:To κλασικό bloody mary To λιμοντσέλο της ΛενιώςΑκολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.