Μια εύκολη, νόστιμη και θρεπτική σαλάτα.
Υλικά (για 4 άτομα):
- 3 Κολοκύθια
- 2 Μελιτζάνες
- 3 Πιπεριές (Χρωματιστές)
- 2 Ντομάτες
- 200γρ φρέσκια μοτσαρέλα
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο
- Μπαλσάμικο
- Βασιλικό
- Φρεσκοτριμμένο Μαύρο Πιπέρι, Αλάτι
Διαδικασία: Κόβετε όλα τα λαχανικά σε λεπτές φέτες. Βάζετε τις μελιτζάνες σε ένα μπολ με νερό κ αλάτι, (να τις καλύπτει το νερό )και τις αφήνετε για 20' να ξεπικρίσουν. Στη συνέχεια β'αζετε σε ένα ταψί το ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο σκόρδο και το ανακατεύετε ώστε να αρωματιστεί το ελαιόλαδο. Βάζετε και τα υπόλοιπα λαχανικά, προσθέτετε το πιπέρι, το αλάτι και το βασιλικό, περιχύνετε με μπαλσάμικο και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15' περίπου, μέχρι να μαραθούν. Μόλις, τα βγάλετε από το φούρνο προσθέτετε την μοτσαρέλα και τη ντομάτα σε κομματάκια, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
Καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.