COOKING

Στραπατσάδα


16 Φεβρουαρίου 2013

Ένα εύκολο, γρήγορο και νόστιμο φαγητό! Υλικά:
  • 4 κ.σ. λάδι
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 4 ντομάτες ώριμες
  • 6 αυγά
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία:
Σ' ένα τηγανάκι προσθέστε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι και την πιπεριά. Ψιλοκόψτε τις τομάτες και προσθέστε τις. Αφήστε για λίγο μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά της τομάτας. Στην συνέχεια, χτυπάτατε τα αυγά και τα ρίχνετε και αυτά. Αλλατοπιπερώνετε, περιμένετε μέχρι να πήξουν και σερβίρετε. Συνοδεύστε την με παξιμάδια λαδιού.
Καλή όρεξη!
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.