COOKING SUGAR, SUGAR

Φρουτοσαλάτα με μέλι και γιαούρτι


22 Μαΐου 2014

Ένα δροσερό και υγιεινό πιάτο. 

Υλικά: 2 φλιτζ. ρώγες σταφυλιού 1/2 πεπόνι 5 βερίκοκα 4 ροδάκινα 1 φλιτζ. γιαούρτι στραγγιστό 2% Ξύσμα και χυμό από 2 λάιμ 3 κ.σ. μέλι Φρέσκο δυόσμο για το σερβίρισμα

Διαδικασία: Καθαρίζετε το πεπόνι, αφαιρείτε τους σπόρους του και το κόβετε σε μικρούς κύβους. Κόβετε τις ρώγες του σταφυλιού στη μέση και ψιλοκόβετε τα ροδάκινα και τα βερίκοκα. Ξεπλένετε τα λάιμ, τα τρίβετε στον τρίφτη για να πάρετε το ξύσμα τους και τα στύβετε. Περιχύνετε τα φρούτα με το χυμό των λάιμ και πασπαλίζετε με το ξύσμα. Ανακατεύετε το γιαούρτι με το μέλι και περιχύνετε τη φρουτοσαλάτα. Γαρνίρετε με μερικά φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.