Σάντουιτς παγωμένου cheese cake λευκής σοκολάτας με βανίλια & raspberries
13 Σεπτεμβρίου 2014
Υλικά: 75 γρ. λευκή σοκολάτα λιωμένη 1 αυγό 25 γρ. ζάχαρη 50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 κ.σ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Μισό λοβό βανίλιας 200 γρμ τυρί κρέμα 10 raspberries 8 φύλα γκοφρέτας
Διαδικασία: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς στον αέρα. Σ’ ένα μπολ χτυπάτε το τυρί κρέμα μαζί με τα σπόρια της βανίλιας και την ζάχαρη. Αφού ανακατευθούν τα υλικά σας προσθέτετε στην συνέχεια τον κρόκο του αυγού, το γιαούρτι το αλεύρι, την λιωμένη σοκολάτα και τα raspberries . Στο μείγμα σας θα ενσωματώσετε τελευταίο το ασπράδι του αυγού το οποίο έχετε χτυπήσει σε μαρέγκα. Βουτυρώνετε ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος το πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και βάζετε το μείγμα να ψηθεί για 20 λεπτά. Αφού ψηθεί το κόβετε σε 4 μεγάλα κομμάτια το αφήνετε στο σκεύος να κρυώσει και στην συνέχει το τοποθετείτε στην κατάψυξη .Όταν παγώσει η γέμιση αρκετά την σερβίρετε ανάμεσα στα φύλα της γκοφρέτας.
Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες συνταγές στο www.amscakes.com. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.