COOKING SUGAR, SUGAR

Trifle με ανανά, λευκή σοκολάτα και φρούτα του πάθους


14 Φεβρουαρίου 2015

111.jpg

Υλικά 1 πακέτο μαρέγκες έτοιμες-περίπου 5 κομμάτια- 100 γρ φρέσκο ανανά ψιλοκομμένο 70 γρμ λευκή σοκολάτα 1κ.σ golden syrup 70 gr μασκαρπόνε 1 βανίλια 3 φρούτα του πάθους 2 κ.σ βότκα 1 κ.σ ζάχαρη Χυμό από μισό λεμόνι Εκτέλεση

1.Για σάλτσα με τα φρούτα του πάθους, σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε το χυμό από τα φρούτα ,την ζάχαρη, την βότκα και τον χυμό λεμόνι ,και σιγοβράζουμε για περίπου 3-4 λεπτά.

2.Για την σοκολάτα, λιώνουμε σε μπεν μαρί την σοκολάτα με το golden syrup. Αφρατεύουμε το μασκαρπόνε μαζί με την βανίλια και στην συνέχεια ενσωματώνουμε την λιωμένη σοκολάτα.

3.Σ’ένα μεγάλο μπολ η ποτήρι της αρεσκείας μας αρχίζουμε και κάνουμε στρώσεις με τις σπασμένες μαρέγκες ,τον ανανά την σοκολάτα και στο τέλος περιχύνουμε με την σάλτσα από τα φρούτα του πάθους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.