Υλικά:
250γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
200γρ. λευκή σοκολάτα τριμμένη σε μικρά κυβάκια
½ φλιτζ. γάλα φρέσκο
½ φλιτζ. ζάχαρη
125γρ. βούτυρο
3 αβγά
Εκτέλεση:
Λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και το βάζετε σε ένα μπολ μαζί με τη ζάχαρη. Τα χτυπάτε καλά με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ρίχνετε τα αβγά ένα-ένα και συνεχίζετε μέχρι να ασπρίσει το μείγμα (1-2 λεπτά). Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, την προσθέτετε στα αβγά και ανακατεύετε καλά. Βάζετε το γάλα, σταδιακά προσθέτετε όλο το αλεύρι και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές. Χωρίζετε το μείγμα σε φορμάκια βουτυρωμένα και περασμένα με λίγο αλεύρι. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.
Tip: Σερβίρετε με μία μπάλα παγωτό για ένα γευστικό επιδόρπιο!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.