COOKING SUGAR, SUGAR

Παπάγια στο φούρνο με βανίλια παγωτό και καρύδα


24 Ιουνίου 2015

Χρόνος προετοιμασίας 25 λεπτά Μερίδες 2

Υλικά:

  • 1 παπάγια, κομμένη στην μέση, ξεσποριασμένη
  • Χυμό και ξύσμα από ένα lime
  • 2 κ.σ θυμαρίσιο μέλι
  • Μισό λοβό βανίλιας ,κομμένο στην μέση
  • 50g νιφάδες καρύδας, καβουρδισμένη
  • 200g Παγωτό βανίλια

 

Εκτέλεση 1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C. 2. Κάνουμε ένα μείγμα με το lime, το μέλι, και το λοβό της βανίλιας. Τοποθετούμε την παπάγια σε ένα μικρό ταψί, με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω. Αλείφουμε με το μείγμα την παπάγια, και στη συνέχεια την τοποθετούμε το στο φούρνο και ψήνουμε για 6-8 λεπτά, ή μέχρι η παπάγια να ροδίσει. Αφαιρούμε την παπάγια από το φούρνο και την μεταφέρουμε σε μια πιατέλα. Ρολάρουμε τις μπάλες του παγωτού στις καρύδα και σερβίρουμε αμέσως.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.