Μπουκιές σοκολάτας με γέμιση καρύδα

Κυριακή 12 Ιούνιος 2016
final-coconut-bites-7.jpg

Υλικά:

  • 2 φλιτζάνια καρύδα αφυδατωμένη
  • 4 κ.σ μέλι
  • 5 κ.σούπας λάδι καρύδας
  • 1 κ.γ βανίλια
  • 120 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση:

Χτυπάτε την αφυδατωμένη καρύδα στο μπλέντερ μέχρι η υφή της να θυμίζει χοντρό αλεύρι. Ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε το μέλι και το λάδι. Ανακατεύετε καλά και πλάθετε σε μικρές μπάλες. Στο σημείο αυτό θα χρειαστεί υπομονή για να τις σταθεροποιήσετε. Για βοήθεια λαδώστε τα χέρια σας. Τοποθετείτε στο ψυγείο τις μπάλες τουλάχιστον για μισή ώρα. Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και περιχύνετε από πάνω για αρκετές στρώσεις. Τοποθετείστε ξανά στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει καλά η σοκολάτα.

TRENDING ARTICLES