Συστατικά:
- 1½ πακέτο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- ⅔ φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
- ⅔ φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
- 1 ½ κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 2 ¾ φλιτζάνια αλεύρι αμυγδάλου
- ¾ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 2 φλιτζάνια κομματάκια σοκολάτας
Εκτέλεση:
Με ένα μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με την κρυσταλλική ζάχαρη και την μαύρη ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα λείο μίγμα. Προσθέτουμε και τη βανίλια και χτυπάμε για λίγο ελαφρά. Βγάζουμε το μίγμα από το μίξερ και προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας, αμύγδαλα, το αλάτι και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα ή με τα χέρια. Σχηματίζουμε τα μπισκότα, τα βάζουμε σε μικρές κούπες και είναι έτοιμα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.