Υλικά:
- 250 γραμμάρια μπισκότα digestive
- 75 γραμμάρια μαλακό ανάλατο βούτυρο
- 400 γραμμάρια Nutella, σε θερμοκρασία δωματίου, διαιρούμενο
- 100 γραμμάρια φουντούκια, καλά ψημένα και ψιλοκομμένα
- 500 γραμμάρια τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
- 60 γραμμάρια ζάχαρη
Εκτέλεση:
Με ένα μίξερ χτυπάτε τα μπισκότα, το βούτυρο, μια κουταλιά της σούπας και 25 γραμμάρια φουντούκια μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μίγμα. Όταν είναι έτοιμο απλώνετε το μίγμα σε μια φόρμα για τούρτες και το βάζετε στο ψυγείο. Εντωμεταξύ χτυπάτε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτετε την υπόλοιπη Nutella και συχύζετε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Βγάζετε το μίγμα που είχατε στο ψυγείο και από πάνω απλώνετε το τυρί με τη Nutella και τη ζάχαρη και στο τέλος ρίχνετε τα υπόλοιπα φουντούκια. Τοποθετείτε την τούρτα στο ψυγείο για τουλάχιστον τέσσερις ώρες ή όλη τη νύχτα. Σερβίρετε κατ 'ευθείαν από το ψυγείο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.