Υλικά
Ένα φλιτζάνι αλεύρι φαγόπυρου
6 κουταλιές της σούπας νερό
2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα,
Μισό φλιτζάνι πολτό μήλου
Μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη,
Μισό κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη,
Μια-δυο κουταλιές της σούπας γλυκαντικό
Παρασκευή
Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 ° C. Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά και στη συνέχεια προσθέστε τον πολτό μήλου και το νερό και συνεχίστε το ανακάτεμα. Όταν το μίγμα γίνει ομοιογενές, σχηματίζετε μικρές μπάλες χρησιμοποιώντας δύο κουτάλια και τις τοποθετείτε σε ένα ταψί με λαδόκολλά. Ψήνετε για περίπου 13 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.