Υλικά
200 γραμμάρια αλεύρι
100 γραμμάρια κακάο
240 γραμμάρια ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
αλάτι
1 κουταλάκι στιγμιαίο καφέ
300 ml γάλα
20 γραμμάρια κομματάκια σοκολάτας
Διαδικασία
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το κακάο με τη ζάχαρη, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και μια πρέζα αλάτι. Διαλύουμε το στιγμιαίο καφέ στο ζεστό γάλα και ρίχνουμε λίγο λίγο το γάλα στο μπολ με το κακάο ανακατεύοντας συνεχώς. Βουτυρώνουμε μια φόρμα για κέικ και ρίχνουμε το μίγμα ενώ από πάνω προθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 25-30 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.