Υλικά
200 γραμμάρια αμύγδαλα
40 γραμμάρια ηλιόσποροι
1 κ. σούπας μέλι
2 κ. σούπας κακάο
2 κ. σούπας ταχίνι
60 ml νερό καρύδας
Εκτέλεση
Σπάμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τους ηλιόσπορους, το κακάο, το μέλι και το ταχίνι και χτυπάμε για άλλη μια φορά μέχρι τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το νερό και χτυπάμε μέχρι να γίνει παχύρευστο το μίγμα. Πλάθουμε το μίγμα σε μικρά μπισκότα και τοποθετούμε τα μπισκότα στο ψυγείο για μια εβδομάδα.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.