Γιορτινά μπισκότα με τζίντζερ χωρίς ζάχαρη

Δευτέρα 4 Δεκέμβριος 2017
crispy-gingersnap-cookies.jpg

Υλικά

1 φλιτζάνι αλεύρι

6 κουταλιές της σούπας νερό

 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα

1/2 φλιτζάνι πολτό μήλου

1/2 κ. γλυκού κανέλα σε σκόνη

1/2 κ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη,

2 κουταλιές της σούπας γλυκαντικό

Υλικά

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και στη συνέχεια προσθέτουμε τον πολτό μήλου και το νερό, συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Όταν το μίγμα γίνει ομοιογενές, σχηματίζουμε μικρές μπάλες χρησιμοποιώντας δύο κουτάλια και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλά. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

TRENDING ARTICLES