Υλικά
250 γρ. μέλι θυμαρίσιο
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
125 γρ. βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση
Χτυπάμε το μέλι με του βούτυρο στο μίξερ μέχρι να γίνει ένα αφράτο μίγμα και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά. Σταματάμε το χτύπημα, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Χρησιμοποιώντας δύο κουταλάκια φτιάχνουμε μικρά μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά, προσέχοντας να μη σκουρύνουν πολύ γιατί σκληραίνουν.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.