
Υλικά
210 γραμμάρια αλεύρι
90 γραμμάρια ζάχαρη
125 γραμμάρια γιαούρτι
45 γραμμάρια κακάο
80 ml λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το κακάο και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το γιαούρτι συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μίγμα. Πλάθουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος. Αφήνουμε κενό μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Ένας επίπονος κύκλος ολοκληρώνεται γι’ αυτά τα 3 ζώδια μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου
- Είσαι single; 5 λόγοι που πρέπει να χαίρεσαι γι’ αυτό, σύμφωνα με την επιστήμη
- Η Ιαπωνία δεν σταματά να μας εκπλήσσει: Δημιούργησε χώρους κλάματος, όπου άνδρες βλέπουν ταινίες μαζί σου και σκουπίζουν ακόμα και τα δάκρυά σου