COOKING SUGAR, SUGAR

Πεντανόστιμα μπισκότα με κακάο χωρίς αυγά και βούτυρο


22 Απριλίου 2018

cookies-fichi-1160x653.jpg

Υλικά

210 γραμμάρια αλεύρι

90 γραμμάρια ζάχαρη

125 γραμμάρια γιαούρτι

45 γραμμάρια κακάο  

80 ml λάδι

1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το κακάο και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το γιαούρτι συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μίγμα. Πλάθουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος. Αφήνουμε κενό μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.