Ένας κολασμένος συνδυασμός από αγαπημένα υλικά.
Υλικά
100 γρ. αλεύρι
90 γρ ζάχαρη
50 γρ. σκόνη κακάο
50 ml σπορέλαιο
100 ml γάλα
1 αυγό
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Βάζουμε το αυγό, το γάλα και το λάδι ένα μπολ και ανακατεύουμε. Σε ένα άλλο μπολ προσθέτουμε το κακάο, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια ενώνουμε τα υλικά από τα δυο μπολ και ανακατεύουμε γρήγορο με ένα σύρμα, μέχρι να έχουμε ένα μίγμα χωρίς κομματάκια. Μοιράζουμε το μίγμα σε καλούπια για muffins και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά. Αφήνουμε τα muffins σοκολάτας να κρυώσουν εντελώς και απολαμβάνουμε.
Πηγή φωοτγραφίας: https://blog.giallozafferano.it
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.