Απολαμβάνουμε το πιο νόστιμο κέικ και δεν μένουμε στο ένα κομμάτι.
Υλικά
300 γρ. αλεύρι τύπου
100 γρ. ζάχαρη
3 αυγά
120 γρ. ελαιόλαδο
1 φακελάκι μαγιά
2 πορτοκάλια (περίπου 200 γρ. χυμό)
400 γρ. καρότα τριμμένα
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε, κόβουμε τα καρότα και τα χτυπάμε σε ένα μπλέντερ. Προσθέτουμε τα αυγά, το λάδι, τον χυμό και την τριμμένη φλούδα των πορτοκαλιών και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το αλεύρι, τη μαγιά και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε ξανά. Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα ταψί και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.