COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Το δικό σας ταμπεραμέντο στα ζυμαρικά!


24 Νοεμβρίου 2014

Capture15.jpg
Σήμερα φτιάχνουμε σουφλέ ζυμαρικών «α λα Παναγιώτα» και κάνουμε ακόμα και τον πιο απαιτητικό Ιταλό σεφ να … παραμιλάει!

Με Adoro Per Pasta φυσικά!

Την ειδική κρέμα γάλακτος για ζυμαρικά, που εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα και δένει με κάθε συνταγή. Ποτέ πριν μια κρέμα γάλακτος δεν έδενε τόσο με τα ζυμαρικά και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται βράσιμο, παρά μόνο ζέσταμα. adoro2 Η Adoro Per Pasta παράγεται από αγελαδινό γάλα και χάρη στη σύστασή της γίνεται ένα με τα ζυμαρικά, χωρίς να «τρέχει» στο πιάτο. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και σε πιάτα με κρέας, κοτόπουλο ή μανιτάρια, καθώς δεν «κόβει» με λεμόνι ή κρασί και διατηρεί την πλούσια γεύση και τη βελούδινη υφή της.

Και το καλύτερο; Έχει μόνο 15% λιπαρά και ελάχιστες θερμίδες!

Θα τη βρείτε συσκευασμένη στα ψυγεία των super markets, σε 2 μεγέθη, 200ml & 500ml.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.