Υλικά
- 300 γρ.παντζάρια βρασμένα
- 100 γρ. παξιμάδια τρίμμα
- 1 μικρο ξερο κρεμμύδι
- 2 σκ.σκορδο
- 3 κ.σούπας μαϊντανό
- 150 γρ. κατσικίσιο τυρί
- 1 αυγό
- Αλάτι, πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Αλεύρι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα παντζάρια και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και δημιουργούμε ένα σχετικά σφιχτό μίγμα. To αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να σφίξει. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, αφού τα κάνουμε μπαλάκια και τα έχουμε αλευρώσει ελαφρώς.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.