Χρωματιστές πατζαροκροκέτες

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014
croquette11.jpg

Υλικά 

  • 300 γρ.παντζάρια βρασμένα
  • 100 γρ. παξιμάδια τρίμμα
  • 1 μικρο ξερο κρεμμύδι
  • 2 σκ.σκορδο
  • 3 κ.σούπας μαϊντανό
  • 150 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • 1 αυγό
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλεύρι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα παντζάρια και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και δημιουργούμε ένα σχετικά σφιχτό μίγμα. To αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να σφίξει. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, αφού τα κάνουμε μπαλάκια και τα έχουμε αλευρώσει ελαφρώς.