Υλικά:
- 2-3 γλυκοπατάτες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 σ.κ. μαύρη ζάχαρη
- χυμός από 1 λαίμ
Εκτέλεση:
Κόβετε κυδωνάτες τις πατάτες αφού τις ξεφλουδίσετε και τις τοποθετείτε σε ένα ταψί. Ρίχνετε το λάδι και τις ανακατεύετε να πάει παντού. Στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200. Μόλις περάσουν 15 λεπτά γυρίστε τες πλευρά και ψήστε μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.