COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Fajita Pasta: Η πιο εύκολη μακαρονάδα που έχετε φτιάξει μέχρι σήμερα


28 Ιανουαρίου 2017

cpk-tequila-chicken-pasta-683x1024.jpg

Υλικά

1 κιλό μακαρόνια με γεύση σπανάκι

1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη

1 κόκκινη πιπεριά κομμένη

1 πράσινη πιπεριά, κομμένη

1 πιπεριά jalapeño ψιλοκεμμένη

1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο

2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

1 κιλό στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα, ψιλοκομμένο

1/4 φλιτζάνι φρέσκο ​​κόλιαντρο

2 φλιτζάνια ζωμό κότας

1/3 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

1/4 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε όλα τα συστατικά, εκτός από την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα. Αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι  το κοτόπουλο να μαγειρευτεί καλά και τα ζυμαρικά να μαλακώσουν, περίπου 25 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.