Υλικά
1 κιλό αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά
1/4 φλιτζάνι νερό χλιαρό
400 γραμμάρια λευκά τυριά
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζετε τη μαγιά με χλιαρό νερό και ανακατεύετε. Σε ένα άλλο μπολ προσθέτετε το αλεύρι και τη μαγιά. Ανακατεύετε και μετά προσθέτετε το αλάτι και τη ζάχαρη. Ζυμώνετε προσθέτοντας χλιαρό νερό μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακή και να μην κολλάει. Σκεπάζετε με μια πετσέτα και αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου να φουσκώσει. Μόλις είναι έτοιμο αδειάζουμε το υλικό σε δύο μακρόστενες φόρμες λάδι και προσθέτουμε τα 2/3 της ποσότητας τυριών. Διπλώνουμε το ζυμάρι ώστε να πάρει μέσα τα τυριά και το απλώνουμε ξανά στο ταψί ή στις φόρμες. Πασπαλίζουμε από πάνω με τα υπόλοιπα τυριά που έχουμε κρατήσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230 βαθμούς για περίπου 30 -35 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.