Η σημερινή μακαρονάδα εκτός από νόστιμη είναι έτοιμη σε μόλις λίγα λεπτά

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017
pasta-tuna-arugula-horiz-a-1600.jpg

Υλικά 

320 γραμμάρια σπαγγέτι

320 γραμμάρια τόνου σε λάδι

30 γραμμάρια βούτυρο

10 γραμμάρια ελαιόλαδο

Μαϊντανό για να γεύση

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τη συσκευασία. Κόβουμε το βούτυρο σε χοντρά κομμάτια και το ρίχνουμε σε ένα τηγάνι μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά. Ύστερα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και όταν λιώσει το βούτυρο ρίχνουμε τον τόνο και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχει προσθέτουμε τα μακαρόνια, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για ένα με δυο λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά, σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα