Τόνος σε κρούστα από φιστίκια Αιγίνης: φτιάχνεται τόσο εύκολα που δεν θα το πιστεύετε
21 Μαΐου 2017
Υλικά
2 φέτες φρέσκο φιλέτο τόνου
100 γραμμάρια φιστίκια Αιγίνης
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Προετοιμασία
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα φιστίκια, το μαϊντανό, τη μουστάρδα και το σκόρδο και χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε για λίγο ακόμα. Παίρνουμε ένα ταψί, τοποθετούμε μια λαδόκολλα και στη συνέχεια βάζουμε τα φιλέτα τόνου. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι αλείφουμε το κάθε φιλέτο με το μίγμα από τα φιστίκια και ψήνουμε στους 200 ° C για περίπου 10-15 λεπτά. Αφαιρούμε από το φούρνο και σερβίρουμε αμέσως.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.