Υλικά
1.200 γραμμάρια μοσχάρι
1 πακέτο χοντρά μακαρόνια
3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
4 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 καρότα
1 κ.σ. πελτ
1 συσκευασία χυμό ντομάτας
1 φλ. λευκό κρασί
Λίγο νερό ζεστό
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα, τα βάζουμε μέσα στο κρέας και αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε το κρέας σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι και το ροδίζουμε καλά για λίγα λεπτά. Ύστερα το τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και τον πελτέ. Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί. Βάζουμε το κρέας ξανά στην κατσαρόλα και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά ενώ προσθέτουμε λίγο νερό. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Αλατοπιπερώνουμε προς το τέλος του βρασμού. Σερβίρουμε με μακαρόνια χοντρά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.