COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Η πιο καλοκαιρινή μακαρονάδα που έχετε ποτέ δοκιμάσει


3 Ιουλίου 2017

cherry-tomato-basil-spinach-and-parmesan-pasta-makes-the-perfect-easy-weeknight-meal1-467x700-1.jpg

Υλικά

Ένα κιλό μακαρόνια

10 ντοματίνια κομμένα στη μέση

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Φρέσκα φύλλα βασιλικού

 ½ κουταλάκι κόκκινο πιπέρι

Τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι

Προετοιμασία 

Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα ντοματίνια, ελαιόλαδο, το σκόρδο, το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι. Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε για 3 ώρες. Στη συνέχεια μαγειρεύετε τα μακαρόνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνετε. Προσθέτετε τα ζυμαρικά στο μίγμα και ανακατεύετε Στη συνέχεια σερβίρετε και ρίχνετε από πάνω την παρμεζάνα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.