COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σας αποκαλύπτουμε τη συνταγή για τους πιο νόστιμους κολοκυθοκεφτέδες


14 Ιουλίου 2017

polpette-zucchine-ricotta2.jpg

Υλικά

400 γραμμάρια κολοκυθάκια

150 γραμμάρια ρικότα

50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά

1 αυγό

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα τρίβουμε στον τρίφτη. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τη ρικότα, την παρμεζάνα, το αυγό και τη φρυγανιά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Όταν είναι έτοιμο το μίγμα πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε για 5 λεπτά, τα στραγγίζουμε με χαρτί κουζίνας και απολαμβάνουμε. Αν θέλουμε να γίνουν πιο ελαφριά τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.