Σας αποκαλύπτουμε τη συνταγή για τους πιο νόστιμους κολοκυθοκεφτέδες
14 Ιουλίου 2017
Υλικά
400 γραμμάρια κολοκυθάκια
150 γραμμάρια ρικότα
50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
1 αυγό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα τρίβουμε στον τρίφτη. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τη ρικότα, την παρμεζάνα, το αυγό και τη φρυγανιά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Όταν είναι έτοιμο το μίγμα πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε για 5 λεπτά, τα στραγγίζουμε με χαρτί κουζίνας και απολαμβάνουμε. Αν θέλουμε να γίνουν πιο ελαφριά τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.