Υλικά
4 πατάτες
3 μελιτζάνες
350 γραμμάρια κίτρινο τυρί
300 ml σάλτσα ντομάτας
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
1 κ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Προετοιμασία
Πλένουμε τις μελιτζάνες, τις στεγνώνουμε και τις κόβουμε σε λωρίδες. Στη συνέχεια τις τηγανίζουμε για μερικά λεπτά και τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί. Αφήνουμε στην άκρη τις μελιτζάνες και πλένουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε λωρίδες. Τηγανίζουμε και τις πατάτες στο ελαιόλαδο και όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σε ένα ταψί προσθέτουμε ένα στρώμα σάλτσα ντομάτας στη συνέχεια ένα στρώμα μελιτζάνας, από πάνω προσθέτουμε το τυρί και στη συνέχεια ένα στρώμα πατάτας. Συνεχίζουμε με αυτό τον τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά κα στο τέλος πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Μαγειρεύουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.