Ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα και φτιάχνουμε χοιρινό με μουστάρδα και γιαούρτι
24 Οκτωβρίου 2017
Υλικά
800 γραμμάρια χοιρινό σε φέτες
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
4 κ. γλυκού μουστάρδα
250 γραμμάρια γιαούρτι
1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το χοιρινό σε φέτες και αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε το κρέας. Από πάνω καλύπτουμε με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αλείφουμε το κρέας με τη μουστάρδα και το γιαούρτι και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και το βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.