Ζουμερό κοτόπουλο με κάπαρη και ελιές

Πέμπτη 9 Νοέμβριος 2017
dsc-7866-2-1024x684.jpg

Υλικά

800 γραμμάρια κοτόπουλο

80 γραμμάρια ελιές μαύρες

60 γραμμάρια κάπαρη

1 κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

1 φλιτζάνι λευκό κρασί

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε για 3 με 4 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε για περίπου 4 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί, βάζουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για περίπου μισή ώρα. Αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νερό ώστε να μην κολλήσει. Προς το τέλος προσθέτουμε τις ελιές, την κάπαρη, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστό.