
Υλικά
800 γραμμάρια κοτόπουλο
80 γραμμάρια ελιές μαύρες
60 γραμμάρια κάπαρη
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε για 3 με 4 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε για περίπου 4 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί, βάζουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για περίπου μισή ώρα. Αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νερό ώστε να μην κολλήσει. Προς το τέλος προσθέτουμε τις ελιές, την κάπαρη, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστό.
Διαβάζονται Τώρα
- 4 μαγαζιά στην Αθήνα για το καλύτερο παγωτό μηχανής - Κάθε χωνάκι και παιδική ανάμνηση
- 3 φράσεις που χρησιμοποιεί ένας τοξικός σύντροφος όταν τσακώνεται. Τις αναγνωρίζεις;
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (21 - 27/7/25) - Έρχονται στην επιφάνεια ανάγκες ελέγχου, επιβολής αλλά και βαθιές μεταμορφώσεις
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.