Ζουμερά φιλέτα κοτόπουλου μαγειρεμένα με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα
30 Νοεμβρίου 2017
Υλικά
4 στήθη κοτόπουλου
1 κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
340 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
250 γραμμάρια μοτσαρέλα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φιλέτα και μαγειρεύουμε και από τις δυο πλευρές για περίπου 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο νερό. Στο τέλος προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και αφήνουμε για λίγο να λειώσει και σερβίρουμε ένα θέλουμε με ζυμαρικά ή ρύζι.
.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.