COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ζουμερά φιλέτα κοτόπουλου μαγειρεμένα με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα


30 Νοεμβρίου 2017

cherry-tomato-mozzarella-chicken-2.jpg

Υλικά

4 στήθη κοτόπουλου

1 κρεμμύδι κομμένο σε κύβους

2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

340 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας

250 γραμμάρια μοτσαρέλα

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φιλέτα και μαγειρεύουμε και από τις δυο πλευρές για περίπου 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο νερό. Στο τέλος προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και αφήνουμε για λίγο να λειώσει και σερβίρουμε ένα θέλουμε με ζυμαρικά ή ρύζι.

.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.