Η πιο λαχταριστή σούπα με κοτόπουλο, παρμεζάνα και ζυμαρικά

Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017
slow-cooker-chicken-parmesan-soup21-1.jpg

Υλικά

4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες

1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

400 γραμμάρια χυμό ντομάτας

1/2  λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 μεγάλο στήθος κοτόπολο

5 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου

1/2 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό

2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη

100 γραμμάρια ζυμαρικά

2 κουταλιές  βούτυρο

Εκτέλεση

Σε ένα μια κατσαρόλα προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, το χυμό ντομάτας, το κοτόπουλο ψιλοκομμένο, το ζωμό, 1/2 φλιτζάνι τυρί, τον βασιλικό, την ρίγανη, την πιπεριά, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 2 ώρες. Εν τω μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και στο τέλος τα βουτυρώνουμε και τα προσθέτουμε στο κοτόπουλο. Αν δούμε ότι η σούπα είναι πολύ παχύρευστη ρίχνουμε επιπλέον νερό και μαγειρεύουμε λίγο ακόμα. Σερβίρουμε με επιπλέον τυρί παρμεζάνα και ψιλοκομμένο βασιλικό. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα