COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Το πιο νόστιμο ριζότο με ούζο και φέτα


14 Ιανουαρίου 2018

creamy-farro-with-spinach-garlic-asiago-2-1024x689.jpg

Υλικά

200 γρ. ρύζι

500 ml ζωμός λαχανικών

6 κ. σούπας ελαιόλαδο

3 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

2 κολοκυθάκια, τριμμένα

2 ντομάτες, ψιλοκομμένες

1 μελιτζάνα, τριμμένη

100 γρ. δυόσμο και άνηθο ψιλοκομμένα

3 κ.σούπας ούζο

100 γρ. φέτα, τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα υπόλοιπα λαχανικά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε το ούζο. Στο τέλος ρίχνουμε τα μυρωδικά και τα το ζωμό και ανακατεύουμε συνέχεια. Όταν το ριζότο είναι έτοιμο, σβήνουμ τη φωτιά, προσθέστε τη φέτα και σερβίρετε αμέσως.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.