Υλικά
500 γραμμάρια ζυμαρικά
½ φλ. τριμμένη παρμεζάνα
½ φλ. γραβιέρα τριμμένη
½ φλ. τσένταρ τριμμένο
2 κρόκοι αυγών
1 φλ. κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
1/2 κουτ. του γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο
2 φέτες λευκό ψωμί του τοστ
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά αλλά στο μισό χρόνο από αυτόν που αναγράφεται στη συσκευασία. Εν τω μεταξύ σε μια άλλη κατσαρόλα, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τα τυριά και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να διαλυθούν. Προσοχή θέλει μέτρια φωτιά. Όταν διαλυθούν, κατεβάζουμε το σκεύος από το μάτι της κουζίνας και ρίχνουμε τη μουστάρδα, το μοσχοκάρυδο και τους κρόκους. Ανακατεύουμε πολύ καλά και στη συνέχεια, ρίχνουμε τα ζυμαρικά μέσα στο μείγμα των τυριών και ανακατεύουμε ξανά για να πάει παντού η κρέμα. Αδειάζουμε την κατσαρόλα με την πάστα σε ένα βαθύ πυρέξ. Στη συνέχεια θρυμματίζουμε το ψωμί στο μίξερ και με τα ψίχουλα πασπαλίζουμε τα ζυμαρικά. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 25 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.