Υλικά
160 γραμμάρια ζυμαρικά
50 γραμμάρια καπνιστός σολομός
125 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Αφαιρέστε το σολομό από τη συσκευασία περίπου 20 λεπτά πριν αρχίσετε το μαγείρεμα. Με αυτό τον τρόπο θα έρθει σε επαφή με τον αέρα και θα αποκτήσει περισσότερη γεύση. Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το τυρί κρέμα, 3 κουταλιές από το νερό που μαγειρέψαμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια κόβουμε τον καπνιστό σολομό σε κομμάτια όπως και το κρεμμύδι. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε στο μπολ με το τυρί και στη συνέχεια προσθέτουμε το σολομό και το κρεμμύδι. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.