Λαχταριστά στήθη κοτόπουλου γεμιστά με μοτσαρέλα, σπανάκι και λιαστές ντομάτες
3 Ιουνίου 2018
Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου
1 μοτσαρέλα
200 γραμμάρια σπανάκι
8 λιαστές ντομάτες σε λάδι
2 σκελίδες σκόρδου
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 κλαδάκια φρέσκου θυμαριού
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα στήθη στη μέση ώστε να μπορούμε να τα γεμίσουμε. Πλένουμε το σπανάκι και το μαγειρεύουμε σε μια κατσαρόλα με νερό για 5 λεπτά. Το στραγγίζουμε, το κόβουμε σε κομμάτια και το ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με το θυμάρι και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια γεμίζουμε τα στήθη με λιαστές ντομάτες, δυο φέτες μοτσαρέλα και το σπανάκι.
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για περίπου ένα λεπτό. Ύστερα προσθέτουμε το κοτόπουλο και το μαγειρεύουμε από κάθε πλευρά για περίπου 4 λεπτά. Προσθέτουμε το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα φια άλλα 10 λεπτά, ρίχνοντας λίγο νερό κάθε τόσο για να μη στεγνώσει η σάλτσα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.