Η σημερινή συνταγή είναι τόσο νόστιμη που δεν θα θέλετε να τελειώσει.
Υλικά
2 φιλέτα χοιρινού
1 σκελίδα σκόρδο
Βούτυρο ή ελαιόλαδο
3 πορτοκάλια
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το σκόρδο, το βούτυρο, το χυμό από τα πορτοκάλια και το ξύσμα ενός πορτοκαλιού και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε το χοιρινό και το βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με τη σάλτσα πορτοκαλιού. Μαγειρεύουμε στο φούρνο για περίπου 1 στους 200 βαθμούς. Σερβίρουμε τα φιλέτα κομμένα σε φέτες με τη σάλτσα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.