COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ομελέτα ζυμαρικών: Μια λαχταριστή συνταγή από την όμορφη Νάπολη


4 Οκτωβρίου 2018

pasta-frittata.jpg

Η σημερινή συνταγή προέρχεται από την όμορφη Νάπολη και είναι πραγματικά λαχταριστή.

Υλικά

180 γραμμάρια ζυμαρικά

4 αυγά

100 γραμμάρια μπέικον

250 γραμμάρια μοτσαρέλα

Μια χούφτα τυρί πεκορίνο τριμμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρία λάδι. Εν τω μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά μέχρι να γίνουν al dente. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και στη συνέχει τα προσθέτουμε στο τηγάνι με το μπέικον μαζί με το πεκορίνο και τη μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στο μίγμα με τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά. 

Σε ένα άλλο τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το μίγμα με τα μακαρόνια και τα μαγειρεύουμε σαν κανονική ομελέτα. Όταν είναι έτοιμη σερβίρουμε και απολαμβάνουμε. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.