Το πιο εύκολο και νόστιμο αλμυρό κέικ με ρικότα και μπέικον
11 Δεκεμβρίου 2018
Πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε ούτε στην κουζίνα να μπούμε για να μαγειρέψουμε. Όμως η σημερινή συνταγή είναι τόσο γρήγορη και εύκολη που θα ανυπομονείτε να τη φτιάξετε.
Υλικά
400 γραμμάρια ρικότα
200 γραμμάρια αλεύρι
2 αυγά
4 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1 ποτήρι γάλα
150 γραμμάρια μπέικον σε κύβους
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τη ρικότα σε ένα μπολ και τη λιώνουμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι, την παρμεζάνα, το γάλα και το μπέικον και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψί και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 ° C για 30 λεπτά. Και το κέικ είναι έτοιμο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.