Η σημερινή συνταγή μας φέρνει όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.
Υλικά
1 κιλό κρέας χοιρινό
Μανιτάρια σε κονσέρβα ή φρέσκα
3 καρότα
2 κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
2 λεμονιά
2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
1 ποτήρι λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε κύβους και το σιγοβράζουμε μόνο του στην κατσαρόλα για λίγα λεπτά. Μόλις απορροφηθούν τα υγρά προσθέτουμε λίγο λάδι, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, το σκόρδο, τα καρότα κομμένα και τα μανιτάρια. Σοτάρουμε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί. Όταν εξατμιστεί προσθέτουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει. Όταν είναι έτοιμο το κρέας προσθέτουμε το κορν φλάουρ και το χυμό από τα δυο λεμόνια ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε τη φωτιά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.