Αρωματικά και λαχταριστά ζυμαρικά με γαρίδες και ελιές

Παρασκευή 21 Δεκέμβριος 2018
bb16b58a-923f-480a-b29b-9aa03dc0035e.jpeg

Μαγειρεύουμε την πιο αρωματική και γευστική συνταγή. 

 Υλικά

1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας

500 γραμμ. γαρίδες μεγάλες

10 Ελιές Καλαμών

2 σκελίδες σκόρδο

1 κ.σ. θυμάρι φρέσκο

Ξύσμα από 2 λεμόνια

4 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και τα στραγγίζετε. Παράλληλα καθαρίζετε τις γαρίδες από το κεφάλι και το κέλυφος. Ψιλοκόβετε το σκόρδο και το σοτάρετε σε ¼ του φλ. λάδι. Προσθέτετε τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι. Αφήνετε για λίγο σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα και ρίχνετε το θυμάρι, τι ελιές και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύετε με τα βρασμένα ζυμαρικά και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.