Πεντανόστιμα ζυμαρικά με μπρεζάολα και κρέμα παρμεζάνας

Τετάρτη 20 Φεβρουάριος 2019
pennotta-verrigni-bresaola-cremaparmigiano.jpg

Η σημερινή συνταγή είναι τόσο εύκολη που ετοιμάζεται μέσα σε λίγα λεπτά. Απολαύστε την.

Υλικά

320 γραμμάρια ζυμαρικά

100 γραμμάρια μπρέζαολα

40 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

50 γραμμάρια γάλα

50 γραμμάρια βούτυρο

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση 

Κόβουμε τη μπρεζάλα σε λωρίδες. Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ύστερα λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε την παρμεζάνα και το γάλα. Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια κρέμα. Στο τέλος προσθέτουμε τη μπρεζάολα και τα ζυμαρικά, ανακατεύοντας για να πάνε παντού τα υλικά.