COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πιο υγιεινά pancakes για ένα πλήρες πρωινό


28 Μαρτίου 2019

pancakes_banner-1140x445.jpg

Μια παλιά ρήση λέει «Το πρωί τρώγε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σαν ζητιάνος». Αυτή η παροιμία κρύβει μια μεγάλη αλήθεια. Το πρωινό αποτελεί το πιο σημαντικό γεύμα της μέρας. Δε μας δίνει μόνο ενέργεια για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας, αλλά συνδέεται και με πολλά οφέλη για την υγεία, όπως ο έλεγχος του σωματικού βάρους και την ευεξία.   

Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερη επιλογή από το να ξεκινήσετε την ημέρα σας με υγιεινά pancakes, με βρώμη, μέλι και μια κουταλιά Herbalife F1 με γεύση Κρέμα Μπανάνας που σας δίνει μια ώθηση πρωτεϊνών και βιταμινών.

Υλικά

125 γραμμάρια αλεύρι (μπορείτε να αντικαταστήσετε με το αλεύρι χωρίς γλουτένη αν προτιμάτε)

1 κουταλιά της σούπας βρώμη

1 κουταλιά της σούπας Herbalife F1 με γεύση Κρέμα Μπανάνας

1 αυγό, ελαφρώς χτυπημένο

1 κουταλιά μέλι (προαιρετικά)

150 ml γάλα

Λίγο βούτυρο για το τηγάνι

Βατόμουρα και μπανάνες για να σερβίρετε

Εκτέλεση

Ρίχνετε το αλεύρι σε ένα μπολ και στη συνέχεια προσθέτετε τη βρώμη και τη μια κουταλιά της σούπας Herbalife F1 Κρέμα Μπανάνας και ανακατεύετε. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε το αυγό με το μέλι και το γάλα. Ανοίγετε μια τρύπα στο αλεύρι και ρίχνετε το αυγό με το γάλα. Στη συνέχεια ανακατεύετε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.

Ζεσταίνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και μόλις ζεσταθεί ρίχνετε μια κουταλιά της σούπας από το μίγμα. Μαγειρεύετε για 2 λεπτά, μέχρι να εμφανιστούν φυσαλίδες στην επιφάνεια. Γυρίζετε την τηγανίτα και μαγειρεύετε και από την άλλη μεριά, μέχρι να πάρει χρώμα. Επαναλαμβάνετε το ίδιο και με το υπόλοιπο μίγμα. Σερβίρετε κατευθείαν από το τηγάνι, συνοδεύοντας τις τηγανίτες σας με φέτες μπανάνας και βατόμουρα.

Το απολαυστικό ρόφημα της Herbalife Nutrition Formula 1 με γεύση Κρέμα Μπανάνας ανήκει στη νέα γενιά ροφημάτων Formula 1 και μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινής σου διατροφής, καθώς αποτελεί πηγή σημαντικών θρεπτικών συστατικών. Συνδυάζει 18gr πρωτεΐνης, 4gr από εδώδιμες ίνες, περιέχει χρώμιο που συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, καλύπτει τουλάχιστον το 38% της συνιστώμενης πρόσληψης 25 βιταμινών και μετάλλων, ενώ καλύπτει το 52% της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης της βιταμίνης Β12. Επιπλέον, έχει φυσική γεύση και vegan συστατικά, ενώ είναι απαλλαγμένο από γλουτένη και τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ύλες. Όλα τα παραπάνω το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για μία υγιεινή διατροφή, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μία υγιεινή και εύκολη μέθοδος διαχείρισης και διατήρησης βάρους.

 

Η αντικατάσταση 1 ή 2 γευμάτων με υποκατάστατα γεύματος μειωμένων θερμίδων, μπορεί να συμβάλλει στη διατήρηση ή τον έλεγχο του βάρους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.