Λαχταριστά ζυμαρικά με γκοργκοντζόλα και ντοματίνια
31 Μαρτίου 2019
Η σημερινή συνταγή είναι κρεμώδης, εύκολη και εξαιρετικά νόστιμη.
Υλικά
200 γρ. μακαρόνια
10 ντοματίνια
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας κρέμα γκοργκοντζόλα
3 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό από τα μακαρόνια
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν τα σουρώσουμε φυλάμε 3 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό. Σε μια άλλη κατσαρόλα θερμαίνουμε το λάδι και στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο. Το σοτάρουμε για λίγα λεπτά και προσθέτουμε τα ντοματίνια και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε για 8 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά και προσθέτουμε την γκοργκοντζόλα.
Ανακατεύουμε συνέχεια και προσθέτουμε το νερό που έχουμε κρατήσει. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι αν γίνει μια κρεμώδη σάλτσα. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά στη σάλτσα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Πηγή φωτογραφίας: https://blog.giallozafferano.it/
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Κόρα Καρβούνη στο JennyGr: «Τα παιδιά μας πρέπει να είναι ελεύθερα, να βλέπουμε την πλάτη τους να φεύγει, γιατί το πιο δύσκολο είναι να απογαλακτιστεί ο γονέας»
- Ταγιέρ: Η φετινή τάση του φθινοπώρου - Πώς να διαλέξεις το σωστό μήκος και ύφασμα για το σώμα σου
- Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 7 - 13 Σεπτεμβρίου 2026 | ζαρΑτούΣΤΡΑ