COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια για να τα πάρουμε στην παραλία


28 Ιουνίου 2019

tiropitakia-greek-cheese-pies-2.jpg

Σήμερα φτιάχνουμε εύκολα τυροπιτάκια και τα παίρνουμε στην παραλία.

Υλικά

 500γρ αλεύρι  που φουσκώνει μόνο του

1 γιαούρτι

400 γρ. φέτα

2 αυγά 

3/4 απο το κεσεδάκι γιαουρτιού ελαιόλαδο

Στη μύτη του κουταλιού σόδα

Αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ τρίβουμε τη φέτα και μετά ρίχνουμε αλεύρι, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τα αυγά και τη σόδα και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη ζύμη. Στη συνέχεια πλάθουμε τα τυροπιτάκια και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Εάν θέλουμε χτυπάμε ένα αυγό και τα αλείφουμε. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.

Πηγή φωτογραφίας: http://mondomulia.com

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.