Τα πιο νόστιμα ζυμαρικά με αποξηραμένες ντομάτες, μοτσαρέλα και πέστο από φιστίκι

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Καιρός είναι να δείτε το πέστο με άλλο μάτι. Το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει εσάς και τη παρέα σας. Τολμήστε το. 

Υλικά 

320 γραμμάρια ζυμαρικά 

100 γρ. μοτσαρέλα

100 φιστίκια

15 γραμμάρια κουκουνάρι

50 γραμμάρια ρόκα 

8 αποξηραμένες ντομάτες

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Για την παρασκευή του πέστο φιστικιού βάζουμε σε ένα μπλέντερ τα φιστίκια, το κουκουνάρι και τη ρόκα και τα χτυπάμε, προσθέτοντας ελαιόλαδο. Χτυπάμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα κρεμώδες και ομοιογενές πέστο. 

Εν τω μεταξύ κόβουμε τις αποξηραμένες ντομάτες σε ροδέλες και τη μοτσαρέλα σε κύβους. Σε αυτό το σημείο μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν είναι έτοιμα τα ζυμαρικά προσθέτουμε πέστο, τις αποξηραμένες ντομάτες και τη μοτσαρέλα .
 

Πηγή φωτογραφίας: www.galbani.it